Språk Språk Språk Språk
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vandring (Mai-Oktober)

 

Ingen steder blir landskapet mer komplett enn der utsynet mot ville fjell og tinder kan forenes med utsyn mot fjorder og hav. Det er denne kombinasjonen som gjør en fjellvandrers opplevelse her på Lauklines fullkommen.

Rundt Lauklines finnes turmuligheter for enhver form og smak. Du kan oppleve rolige rusleturer langs små daler med viltre bekker og små fossefall i frodig bjørkeskog. Komme frem til et stille tjern og la roen synke inn over deg.

Øyer og halvøyer mellom fjorder og sund gir mangfoldige og varierte muligheter til turgåing sommer som vinter. Eller du kan søke utfordring i en krevende topptur og tinderangle langs kvasse egger med vide utsyn i alle retninger.

Om sommeren har du god tid, det er lyst hele døgnet, og i godvær kan du oppleve det vakreste fargespill som naturen kan by på når sola vandrer lavt over horisonten i timesvis før den igjen stiger til en ny dag.

 

Vår samarbeidspartner Tromsø Outdoor tilbyr følgende guidede vandreturer:

Guidet topptur Vasstinden (TNF007) 

Vasstinden er med sine 896 moh, den høyeste av toppene utenfor Kattfjordeidet på Kvaløya. Her har du fantastisk utsikt, både til havs, nordover Ersfjordtraversen, og sørover til Senja og Lenvik. Oppstigningen er noe bratt i begynnelsen, men gir ellers ingen luftige opplevelser før du kommer opp på toppen, og ser ned i Isdalen og Likdalen på baksiden.

 

  

Guidet vandretur Vasstrand - Stortuva (TNF008)

Guidet vandretur. Start Lauklines Kystferie, med liten kjøretur til Vasstrand. Bestigning av 296 m høye Stortuva ved Vasstrand. Flott utsikt ut mot ishavet og innover mot det mektige fjellmasivet på Kvaløya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev å få de nyeste tilbud og nyheter.

Været på Lauklines

Lauklines Kystferie
Lørdag
Lørdag Klarvær
-4°
Klarvær
Lett bris
Søndag
Søndag Delvis skyet
-3°
Delvis skyet
Svak vind
Levert av yr.no

Samarbeidspartnere