Språk Språk Språk Språk
IMG_4773

Høstcup Lauklines 2014

Tromsø Havfiskeklubb arrangerer i år igjen høstcup for artsfiske. Den går av stabeln 28-31 august med base fra Lauklines.

Er du eller dine fiskeklubb interresert, finner dere mer informasjon her

20130609_211242_400x300

Nye båter 2015-sesongen

Da vi har økende etterspørsel etter guidet fiske her hos oss, legger vi nå mer tilrette for dette. Arctic Fishing Adventures organiserer dette med 2-3 charterbåter, som det nå er mulig å booke plass på. Enten kan man booke individuelt eller om man ønsker å kun fiske eksklusivt med en kameratgjeng, er det selvfølgelig også mulig å reservere en båt med guide bare for seg selv. Mer informasjon finner du her

For sesongen 2015 vil det fortsatt være mulig å leie egen båt, og vi vil ha ca 4 Dolmøy 23 Fisker til disposisjon. Her kan du se en video av båten

 

IMG_4374-Eriks drommefisk

Skreisesongen er i gang!

Skreisesongen 2014 ble erklært åpnet i mars for våre gjester og vi har for tiden to charterbåter som ligger til kai, MS Havcruise og Lady Elise. Øivind Høyer og en gjeng forventningsfulle sportsfiskere ble med på en av turene ut til Malangsgrunnen. Meget glade og fornøyde kom de tilbake og vil du lese mer om turen kan du klikke deg inn på Øivind sin egen blogg:

Nordlys jan feb 228_600x900_cropped_507x255

Kvaløya-rundtur

Vår lokale taxisjåfør tilbyr nå en rundtur på den sørlige delen av Kvaløya. Han tar dere til plasser med god utsikt, deler lokalhistorie og forhåpentligvis får han vise dere noe av dyrelivet her på Kvaløya. Kanskje er dere heldige og får se rein, ørn eller elg?! Hvis dere velger en kveldstur og himmelen er klar, har dere gode sjanser for å se nordlyset. 

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev å få de nyeste tilbud og nyheter.

Været på Lauklines

Lauklines Kystferie
Torsdag
Torsdag Regn
Regn
Laber bris
Fredag
Fredag Delvis skyet
12°
Delvis skyet
Laber bris
Levert av yr.no

Samarbeidspartnere